fbpx

Bolagsbevakning som gör skillnad

Säkra ditt bolag mot bolagskapning och minska kreditrisken.

Gör bättre affärer

Det är förvånansvärt enkelt för bedragare att skriva in sig i dina bolag och andra uppgifter i offentliga register för att utföra olika typer av bedrägeribrott. I värsta fall kan bedragaren ingå avtal med tvivelaktiga aktörer som är knepiga att ta sig ur.

Konkurserna ökar och en eventuell lågkonjunktur står för dörren. Hur skyddar du ditt bolag från fel kunder och underleverantörer? Bolagsbevakning från Säkra Dig ger er ett omfattande och proaktivt skydd mot kostsamma överraskningar

Realtidsbevakning
Bevaka era bolagsengagemang. Larm via SMS/E-post vid eventuell bolagskapning.
Bevakning av affärsrelationer
Bevaka upp till 10 företag. Säkerställ att ni har koll på era viktigaste kunder och leverantörer.
Fria kreditupplysningar
Gör en kreditupplysning på ny eller befintlig kund så du vet att du får betalt!

Varför bolagsbevakning?

Svenska företagare glömmer lätt att kontrollera och bevaka sina affärspartners, vilket kan leda till stora kreditförluster. Flera företagare saknar också larm vid förändringar i bolagsengagemang kopplat till sig. Detta kan i värsta fall göra att avtal ingås med tvivelaktiga aktörer som är svåra att ta sig ur.

Konkurser blir allt vanligare

I september 2019 försattes 609 företag i konkurs jämfört med 526 företag i september 2018, en ökning med 16 procent. Under perioden januari till september ökade konkurserna med 2 procent, 5 392 konkurser 2019 jämfört med 5 295 konkurser 2018. Att träda in i en överenskommelse med en aktör i riskzonen för konkurs kan bli ett mycket kostsamt beslut. Med Bolagsbevakning från Säkra Dig slipper du denna risk.

 

Med Bolagsbevakning från Säkra Dig kan ni fokusera på er kärnverksamhet, utan risk för kostsamma överraskningar!
  • Fokuser på din kärnverksamhet

  • Ta mindre kreditrisk och få betalt

  • Kontroll av dina samarbeten

  • 100% koll på vad som händer i ditt bolag

  • Ta sunda och affärsmässiga beslut

  • Fria kreditupplysningar på nya partners

Genom att trycka ”Skicka” godkänner du hur vi hanterar dina kontaktuppgifter. Läs mer här.

Boka en demo

Kontakta oss redan idag och låt oss berätta mer om hur Säkra Dig kan skydda dig och din verksamhet från kostsamma överraskningar!

Ring oss på 010-15 16 407

Säkra Dig blir Enkla Larm

Hej,

Det här meddelande riktar sig till dig som är kund hos Säkra Dig.

Under de fyra åren som vi varit verksamma har vi märkt att allt fler kunder önskar ett bredare utbud av tjänster och produkter för att säkra både sig själv, sin familj och sitt företag –och självklart har vi lyssnat!

Därför utökar vi våra tjänster och byter namn till Enkla Larm.

För dig som kund innebär namnbytet inget mer förutom att du nu får tillgång till fler och bättre tjänster och produkter. Under en övergångsperiod kommer du fortfarande att få viss information från Säkra Dig tills alla våra system är helt uppdaterade. Har du frågor eller funderingar kring detta är du välkommen att kontakta vår kundtjänst: kundtjanst@sakradig.nu eller kundservice@enklalarm.se

Tack för att du valt Säkra Dig och välkommen till EnklaLarm!

Med vänliga hälsningar / Team Enkla Larm

Du är välkommen att besöka vår nya webbsida www.enklalarm.se. Där hittar du också ”Mina sidor” som kommer att fungera som vanligt.