fbpx

Om oss

Vilka är vi på Säkra Dig och hur kan vi hjälpa dig?

Varför grundade vi Säkra Dig?

ID-kapning är idag Sveriges vanligaste typ av bedrägeribrott. Det sker över 200 000 ID-kapningar och Bolagskapningar varje år som tvingar tusentals svenskar att spärra sina personuppgifter eller förlora kontrollen på sitt företag . Bedragaren tar över ditt namn, personnummer, organisationsnummer. Sedan börjar cirkusen! Det handlas saker, tas lån, bokas resor, tecknas abonnemang, beställs kreditkort och annat som drabbar dig och din kreditstatus och ditt företag. Ofta är det också tidskrävande och svårt att reda upp denna typ av brott.

Därför grundade vi Säkra Dig.

Säkra Dig grundades 2017 ur idén att alla ska ha råd med en tryggare vardag. Sedan dess har vi hjälpt över 2000 kunder i Sverige att utöka sina befintliga eller obefintliga skydd i hemmet och privat. Vi balanserar hela tiden vikten av att kunden ska få bra kvalité till ett bra pris vilket har visat sig vara enormt uppskattat.

Vår ambition – en bättre värld med större trygghet

Livet är både spännande, utmanande och helt oförutsägbart! Våra tjänster gör resan tryggare för dig och det som betyder mest. Med moderna, digitala och automatiserade lösningar jobbar vi för att du och din familj ska kunna känna er tryggare i er vardag. Med Säkra Dig är hjälpen aldrig längre bort än ett SMS eller telefonsamtal.

Vi kan hjälpa dig med Bolagsbevakning, ID-Skydd, Mobilt Brandskydd, Spärrservice och Stöldskyddsdekaler.

Låter det intressant?

Vi deltar i kampanjen Aktiv mot brand

Kampanjen Aktiv mot brand ska bidra till att öka människors kunskaper och motivera dem att ta ett aktivt, personligt ansvar för det egna brandskyddet. Kampanjen lanserades på Brandvarnardagen den 1 december 2012. Aktiv mot brand genomförs framöver ett par gånger per år. För att skydda liv och hem mot brand är individens egen kunskap om brandskydd viktig. Alla i Sverige bör veta hur man skyddar sig mot brand och hur man agerar om det börjar brinna hemma. Kampanjen Aktiv mot brand vill motivera vuxna att ta ett aktivt ansvar för det egna brandskyddet.

Genom att trycka ”Skicka” godkänner du hur vi hanterar dina kontaktuppgifter. Läs mer här.

Låt oss berätta mer

Är du vidare nyfiken på våra tjänster?

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom 24 timmar och berättar mer.