fbpx

Våra tjänster & produkter

Effektiva, automatiserade och proaktiva tjänster för en tryggare vardag.

Fokusera på det du tycker är värdefullt i din vardag.

Genom våra effektiva och automatiserade lösningar jobbar vi proaktivt för att förebygga problem och bistår med hjälp och assistans om olyckan skulle vara framme.

Med Säkra Dig slipper du oroa dig.

Bolagsbevakning

En ansökan till Bolagsverket om uppgiftsändring tillsammans med ett förfalskat årsstämmoprotokoll. Det är allt som krävs för att bedragare ska kunna ta kontrollen över ditt företag

ID-Skydd

En baksida med den digitala utvecklingen är att identitetsstöld blir allt vanligare. Varannan minut uppges någon i Sverige ID-kapas (SIFO 2018).  Med Säkra Dig får du tillgång till moderna lösningar på moderna problem.

Mobilt Brandskydd

I Sverige anmäls fler än 23 000 bränder i bostäder till försäkringsbolagen varje år. Börjar det att brinna hemma när du inte är där gäller det att agera snabbt. Med Säkra Dig får du brandvarnare som skyddar även när du inte är hemma. Bli varnad och få assistans, vart du än befinner dig.

Kortskydd & Spärrservice

Att bli bestulen eller tappa bort kreditkort, mobiler, pass och annat av värde är oftast förenat med panik. Hos oss kan du med ett enda telefonsamtal spärra dina kort, mobiltelefoner och värdehandlingar på samma gång – dygnet runt.

Stöldskyddsdekaler

Stöldskyddsmärkta saker är enklare att spåra till dig. Det är smart och billigt att märka exempelvis mobilen, datorn, surfplattan och cykeln. Med stöldskydd är chansen större att du får tillbaka dina värdesaker om de trots allt skulle stjälas.